x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oradea - Toni Alexe va fi inmormantat azi

Oradea - Toni Alexe va fi inmormantat azi

23 Ian 2005   •   00:00

Baschetbalistul Toni Alexe, care a decedat, vineri, in urma unui accident rutier, va fi inmormantat azi in orasul adoptiv, Oradea.

La inmormantare, care va avea loc la ora 14:00, va asista intregul staff al forului roman de baschet, fostul antrenor al West Petrom Arad, Dragan Petricevici, fostii coechipieri ai lui Alexe de la West Petrom, jucatorii si conducerea clubului CSU Asesoft Ploiesti. Desi s-a nascut la Constanta, Alexe locuia de mai multi ani la Oradea impreuna cu familia sa.

Unele posturi de televiziune au acreditat ideea ca baschetbalistului i-ar fi disparut in urma accidentului o importanta suma de bani si ceasul de la mana. Acest lucru a fost dezmintit de catre seful Politiei Circulatie Sinaia. Inspectorul principal Sebastian Zabava, care a ajuns la locul accidentului la aproximativ 15 minute, a declarat pentru reporterii Jurnalului National ca "toti banii, cativa euro si lei, un lant de aur, bagajele si alte bunuri care se aflau in masina au fost inmanate sotiei, fiind incheiat un proces-verbal in acest sens. (Eduard Pascu)

×
Subiecte în articol: observator