Servirea mesei poate deveni un adevarat spectacol atunci cand ospatarul isi iubeste meseria. Nu este suficient ca mancarea sa fie delicioasa pentru a o face de neuitat. Atmosfera conteaza in egala masura.
Muzica buna, peisaj cu piscina si plante exotice, curatenie pana in cele mai mici detalii, mancare excelenta si servire atenta sunt meniul oferit zilnic clientilor de Restaurantul "Blue Lagoon" din cadrul complexului Vox Maris No 1 Club. Zeci de ospatari bine scoliti stau la dispozitia turistilor pentru a le pune pe masa specialitatile casei, mereu proaspete si gustoase. Personalul de la "Blue Lagoon" nu este insa amabil doar in standardele impuse de meserie, ci te face sa revii, de dragul felului in care esti servit. RECOMANDARE. Cel mai experimentat dintre ospatarii restaurantului este Marcel Ioana. De o discretie desavarsita, Nea Marcel, cum ii spun clientii, are "scoala". Cei aproape 30 de ani de ospatarie se vad in fiecare gest al sau. Are un fel anume de a se apropia de client, de a-i sugera sa faca cele mai potrivite alegeri din meniul zilei, de a-i recomanda exact ce isi doreste. Nea Marcel leaga foarte usor o conversatie, asa ca nu mi-a fost greu sa-l descos cu privire la experienta sa profesionala si amintirile unei vieti petrecute in slujba clientilor. A intrat in ucenicie, la Athenee Palace, in 1976. "Aveam 19 ani, terminasem un liceu teoretic, facusem un an de Drept, dar imi doream o meserie in care sa castig si bine si sa muncesc curat. Era greu, pe atunci, sa devii ospatar. Ucenicia dura cativa ani, in care trebuia sa urmezi si cursuri de perfectionare. Pe langa asta, invatai macar o limba straina, pentru ca aveam multi turisti de peste hotare", povesteste nea Marcel.DELICIOS. Pentru doamna Nuti, maistru cofetar, dulciurile nu mai au nici un secret |
Citește pe Antena3.ro