x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Apa Nova București a umplut inimile îndrăgostiților de Valentine’s Day

(P) Apa Nova București a umplut inimile îndrăgostiților de Valentine’s Day

16 Feb 2015   •   16:28
(P) Apa Nova București a umplut inimile îndrăgostiților de Valentine’s Day

Peste 250 de cupluri îndrăgostite au participat la concursul organizat de compania Apa Nova, de Valentine's Day, într-un mall din Bucureşti. Competiţia îndrăgostiţilor s-a desfăsurat sub sloganul "Apa Nova îţi umple inima!" iar marele premiu a constat într- o rochie de mireasă sau una de seară, precum şi dintr-un costum de ginere sau unul de seară. Valoarea totală a celor două premii a fost de 8.000 de lei.

Perechea câştigătoare este formată din Andrei-Cătălin şi Alexandra Semen, din Ploieşti. Ambii norocoşi au primit câte un voucher în valoare de 4.000 de lei cu care îşi vor putea lua la alegere o rochie de seară sau una de mireasă şi respectiv un costum de ginere sau unul de seara. Câştigătorii au apreciat corect cantitatea de apă ce a fost necesară pentru umplerea unei inimi care ulterior a îngheţat. Inima a fost "dezgheţată" de declaraţiile de dragoste ale celor peste 250 de cupluri.

Toate perechile înscrise în concurs au primit din partea organizatorilor cadouri surpriză ce au constat în inimioare dulci de ciocolată. Este al şaselea an consecutiv în care Apa Nova Bucureşti dedică un eveniment Zilei îndrăgostiţilor.


×