x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Reduceri de pana la 70% si o tombola cu super premii, de Craciun la Seku.ro!

(P) Reduceri de pana la 70% si o tombola cu super premii, de Craciun la Seku.ro!

22 Dec 2017   •   16:09
(P) Reduceri de pana la 70% si o tombola cu super premii, de Craciun la Seku.ro!

Decembrie este luna cadourilor, iar magazinul online Seku.ro ofera clientilor sai numeroase surprize cu ocazia sarbatorilor de iarna, prin intermediul lui "Mos Roboseku" si al campaniei "In luna decembrie cadourile vin de la Seku.ro".

Astfel, campania Seku de Craciun aduce reduceri de pana la 70% la sisteme de supraveghere, DVR, NVR, camere analogice de interior/exterior, camere IP, kit-uri analogice HD si FullHD, videointerfoane, accesorii, sisteme de alarma si control acces, de la branduri renumite precum Dahua, U.Smart, TVT, Hikvision sau Assa Abloy.

Toate produsele care intra in campania Seku de Craciun pot fi vizualizate pe pagina dedicata acesteia, disponibila la adresa: https://www.seku.ro/promotii-speciale. Tot acolo, poti vedea reducerea aplicata fiecarui produs si poti plasa comenzi pentru produsele dorite.

 

In plus, Seku organizeaza si o super tombola, la care pot castiga un kit de supraveghere 720p (DVR plus 4 camere de exterior) si 3 vouchere de 10% reducere. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la newsletter-ul Seku si sa dai Like paginii de Facebook Seku. Extragerea pentru desemnarea castigatorilor va avea loc pe 5 ianuarie 2018 si se va face prin intermediul Random.org.

 

Campania "In luna decembrie cadourile vin de la Seku.ro" se desfasoara in perioada 18 - 31 decembrie 2017. Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Tombola de Craciun se incheie pe data de 4 ianuarie 2018.

 

Iata mai jos conditiile de participare la tombola si mecanismul acesteia:

- pot participa toate persoanele fizice cetateni romani, cu varsta de peste 18 ani si domiciliul/resedinta in Romania;

- participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de e-mail valida si nume/prenume reale;

- pentru a li se valida inscrierea in concurs, participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

 

1. Sa devina fani ai paginii de Facebook Seku - https://www.facebook.com/secutrade/;

2. Sa distribuie concursul pe pagina personala de Facebook, iar postarea sa fie publica;

3. Sa se inscrie la newsletter-ul de pe site;

4. Sa lase un comentariu cu mesajul "Particip".

 

Premiile tombolei constau intr-un sistem de supraveghere U.Smart analogic 720p, respectiv 3 vouchere de 10% reducere pentru cumparaturi pe site-ul Seku.ro. Fiecare castigator va primi un singur premiu, care nu va putea fi schimbat cu contravaloarea sa in bani sau cu alte produse ori servicii. Castigatorul va fi anuntat in maximum 48 de ore de la incheierea concursului si va fi contactat de reprezentantii Seku.ro, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, la mai putin de o luna dupa campania de succes de Black Friday 2017, Seku.ro vine din nou in intampinarea clientilor sai cu alte reduceri. Pe site-ul Seku.ro gasesti urmatoarele categorii de produse: kit-uri supraveghere, supraveghere video, sisteme de alarma, control acces si pontaj, interfonie, detectie incendiu, automatizari, sisteme de apel, Home Use, IT&C. Pe langa cele mai noi si performante produse, de la branduri renumite la nivel international, la Seku.ro beneficiezi si de numeroase avantaje privind transportul, livrarea si returul produselor. "Mos Roboseku" te asteapta!

×
Subiecte în articol: Seku.ro