x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) www.extrasimplu.ro - cea mai nouă, simplă, rapidă și comodă soluție de a obține banii de care ai nevoie în numai câteva ore

(P) www.extrasimplu.ro - cea mai nouă, simplă, rapidă și comodă soluție de a obține banii de care ai nevoie în numai câteva ore

06 Ian 2015   •   18:16
(P) www.extrasimplu.ro - cea mai nouă, simplă, rapidă și comodă soluție de a obține banii de care ai nevoie în numai câteva ore

Într-o lume în care poţi cumpăra printr-un simplu click aproape orice, creditele pot fi la fel de uşor de obţinut prin accesarea unei platforme online de creditare ca cea de la Extra Simplu.

I.F.N. Extra Finance, o societate nebancară de renume, care a păşit în lumea finanţelor în 2009, fiind autorizată de către Banca Naţională a României, a venit în ajutorul celor care au nevoie de un microcredit urgent prin introducerea creditului Extra Simplu.

Acesta poate fi obţinut online în 3 paşi simpli: completarea unui formular cu datele personale şi ataşarea unei copii a cărţii de identitate, completarea datelor despre angajator şi veniturile personale, însoţite de o copie a extrasului de cont şi semnarea efectivă a contractului.

Aşadar, nu trebuie să te deplasezi pentru a avea suma de bani de care ai atâta nevoie! Simplu, rapid şi eficient, creditul Extra Simplu îţi oferă posibilitatea de a împrumuta sume cuprinse între 200 şi 2.000 lei, perioada de rambursare fiind de maximum 45 de zile.

Dobânda percepută pe zi rămâne fixă pe întreaga perioadă a creditării. În plus, nu există comisioane de analiză, aprobare sau administrare.

Pentru creditul ExtraSimplu pot aplica persoanele de peste 18 ani, pensionarii, dar şi persoanele raportate la Biroul de Credite. Condiţia esenţială pentru obţinerea acestui credit este existenţa unui venit stabil/permanent legat de un cont bancar, în care se va primi suma împrumutată.

Platforma online de creditare este cea mai rapidă platformă de acest fel din România. Aceasta este extrem de prietenoasă şi uşor de utilizat: calculatorul de credit afişează în timp real suma care va trebuie rambursată (suma iniţială + dobânda), în funcţie de suma pe care doreşti să o împrumuţi.

Creditul Extra Simplu este un credit destinat în special celor care au nevoie urgentă de bani, pentru situaţii neprevăzute sau achiziţii pe care altfel nu şi le-ar putea permite până la primirea salariului.

În primele trei luni de la lansarea pe piaţa românească, creditul ExtraSimplu a fost accesat de câteva mii de persoane.
I.F.N. Extra Finance încurajează creditarea responsabilă şi nu recomandă aplicarea succesivă pentru mai multe credite fără rambursare la timp, pentru a evita îndatorarea excesivă.

Pentru mai multe informații despre creditul online accesați: www.extrasimplu.ro

×