x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Păcăleli de 1 aprilie, marca Google. Vezi farsele pregătite de cel mai popular motor de căutare (VIDEO)

Păcăleli de 1 aprilie, marca Google. Vezi farsele pregătite de cel mai popular motor de căutare (VIDEO)

02 Apr 2012   •   06:36
Păcăleli de 1 aprilie, marca Google. Vezi farsele pregătite de cel mai popular motor de căutare (VIDEO)

Traditia farselor de 1 aprilie din partea companiei Google continua. Anul acesta, a fost lansata o pagina speciala si un spot video in care prezinta un nou produs – Google Fiber.

Este vorba despre un amestec de 100 fibre, vitamine si antioxidanti, realizat dupa o reteta secreta care ajuta la tonifierea organismului. Mai mult, potrivit expertilor, Google Fiber ii ajuta pe cei care il iau zilnic sp alabeasca, accelerand metabolismul. Pentru a fi cat mai credibil, produsul are inscris pe el toate datele de identificare specifice, de la gramaj, pana la numarul de calorii per 100 grame.

Farsele Google din 2012

Google Street Roo

Google a anuntat ca va elibera o armata de peste 1.000 de canguri mari rosii, care vor fotografia pana la 98% din padurile australiene in urmatorii trei ani. Mai exact, compania ar fi decis ca aparatul foto cu un unghi de 360 de grade, cu care realizeaza imaginile pentru serviciul Street View, sa fie montat pe...canguri.

Motor de cautare a imaginilor...subacvatic

Experienta de cautare subacvatica a fost realizata de Google China: http://www.google.cn/landing/shuixia/.

Google Weather Control

Google a adaugat functia de control al vremii. Daca nu va place vremea, puteti sa o schimbati, in orice regiune, selectand temperatura dorita. Puteti chiar sa renuntati la precipitatii! Google avertizeza, insa, ca va dura circa 45 de minute pentru ca schimbarile asupra vremii sa aiba efect.

Chrome Multitask Mode

Chrome Multitask Mode ne permite sa navigam pe internet cu doua mouse-uri in acelasi timp: http://google.com/chrome/multitask

Anul trecut, gluma celor de la Google s-a referit la serviciul de email al gigantului, mai precis un Gmail controlabil prin gesturi, fara a fi necesara utilizarea tastaturii sau a mouse-ului.

Google explica modul de functionare a "minunii tehnologice": utilizatorul trebuie doar sa imite gestul deschiderii unui plic, pentru a putea deschide un e-mail, iar pentru a raspunde cuiva doar directionezi degetul mare in spate. Daca esti nevoit sa raspunzi mai multor mail-uri deodata, ambele degete mari trebuie directionate in spate

Google isi pacaleste angajatii inca din anul 2000, cand a anuntat lansarea unui program intitulat MentalPlex. In timp ce priveau atent intr-o spirala rotativa, utilizatorii erau rugati sa-si imagineze ceea ce voiau sa caute, insa rezultatele erau doar niste imagini-eroare umoristice.

Eroarea 001: Semnal slab sau fara semnal. Upgradati transmitatorul si reincercati
Eroarea 666: Transmitatori multipli detectati. Linistiti vocile din mintea voastra si incercati din nou
Eroarea 01: Undele creierului primite in analog. Reganditi in digital

×