x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pace la Coca-Cola / Pichetarea care n-a mai avut loc

Pace la Coca-Cola / Pichetarea care n-a mai avut loc

01 Iun 2005   •   00:00

Conflict de munca intre patronatul Coca-Cola si sindicatul sau! Asa razbatea zilele trecute dinspre respectiva societate.



  • de NINA MARCU

  • Dupa tratativele esuate dintre Sindicatul Liber din SC Coca-Cola HBC Romania si patronat, se zvonea ca angajatii de la punctul de lucru din Ploiesti ar urma sa recurga ieri la o forma extrema de protest: greva foamei. Si asta pentru ca toate celelalte filiale din tara beneficiasera de mariri de salarii, iar Ploiestiul, nu.

    CERBERI. La fata locului insa, pe langa vigilenta impinsa la extrem a paznicilor, nimic nu parea sa arate a vreo greva a foamei. Pe langa garduri, nimeni care sa duca vizitatorul inopinat cu gandul la vreo forma de protest. Din cand in cand, cate un manipulant de motostivuitor traverseaza curtea cu utilajul sau. Intamplator, am trecut si pe langa bucataria si cantina acesteia. Daca nu a fost un scenariu bine pus la punct, aici chiar se manca, nu era deci vorba despre nici o greva a foamei. La toate liniile vizitate ale fabricii se muncea. "Nu stiu de unde a plecat un astfel de zvon. La noi nu se stie nimic in sensul asta. Urmeaza sa se reia negocierile", ne-a declarat managerul Laurentiu Iordache.

    MOTIVE

    "Obiectul conflictului de interese il constituie neincheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate" - Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Industria Alimentara

    ×
    Subiecte în articol: observator