x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pacienţii unui spital din Iaşi care nu are apă caldă, trimişi acasă, să facă baie

Pacienţii unui spital din Iaşi care nu are apă caldă, trimişi acasă, să facă baie

06 Oct 2011   •   10:41
Pacienţii unui spital din Iaşi care nu are apă caldă, trimişi acasă, să facă baie
Pacientii Spitalului de Boli Infectioase din Iasi a caror stare de sanatate este stabila primesc bilet de iesire din spital pentru o zi pe saptamana pentru a merge acasa sa faca baie, intrucat unitatea nu are apa calda de peste o luna, CET sistand acest serviciu pentru toti consumatorii din oras.
Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a declarat, joi, ca bolnavii primesc bilet de iesire din spital pentru o zi, in weekend, pentru a merge acasa sa faca baie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ea a precizat ca primesc "invoire" doar pacientii a caror stare de sanatate este stabila si numai daca au posibilitatea sa faca baie la domiciliu.
"Cei care vor sa faca baie acasa si daca au conditii sunt lasati sa plece seara, dar se intorc a doua zi in spital. Se aproba acest lucru doar pentru pacientii a caror stare de sanatate este stabila si care nu sunt contagiosi. Ceilalti pacienti se spala in spital cu apa pe care o incalzim la aragaz", a afirmat Carmen Dorobat.
Spitalul iesean este racordat la sistemul centralizat de termoficare al orasului, iar de la inceputul lunii septembrie unitatea nu beneficiaza de apa calda.
CET Iasi a intrerupt furnizarea acestui serviciu catre toti consumatorii din oras, dupa ce a fost oprita furnizarea gazului de catre Romgaz, din cauza restantelor foarte mari.

×