x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pădurea Hoia-Baciu, o poartă către altă lume

Pădurea Hoia-Baciu, o poartă către altă lume

27 Iul 2010   •   00:00
Pădurea Hoia-Baciu, o poartă către altă lume

Aflată lângă Cluj, pădurea Baciu a devenit, în timp, centrul fenomenelor paranormale. Odată intrat în padure, ai senzaţia foarte accentuată ca eşti privit, că de undeva din spatele fiecărui copac, fiinţe nevăzute te privesc cu atenţie. Toţi cei care au păşit pragul straniei păduri au avut această senzaţie.



Zona în sine a devenit cu adevărat celebră pe mapamond de-abia în anul 1968, cu toate că localnicii ştiau de existenţa sa încă din cele mai vechi timpuri, ferindu-se de ea ca de un loc rău, unde se întâmplă lucruri peste puterea de înţelegere a omului obişnuit.

Toţi ştiau din moşi strămoşi că odată intraţi printre copacii al căror foşnet venea parcă din altă lume, toate spaimele subconştientului uman prind brusc viaţă şi apar în calea celui îndeajuns de nesăbuit încât să se aventureze în acest loc.



Din cele mai vechi timpuri, localnicii din jurul pădurii de la Hoia-Baciu au observat pe propria piele că, odata ce au intrat în pădure pentru a tăia lemne, a cosi iarbă pentru animale sau a culege fructe de pădure sau ciuperci, ceva straniu se întampla cu absolut oricare dintre ei.

Potrivit descopera.ro, pădurea Hoia-Baciu este considerată de toţi marii parapsihologi drept cel mai important areal al manifestării fenomenelor parapsihologice de pe întreaga planetă.

×
Subiecte în articol: observator