x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parc de sute de mii de euro în curtea unui spital din România! Vezi unde va fi amenajat

Parc de sute de mii de euro în curtea unui spital din România! Vezi unde va fi amenajat

08 Mar 2012   •   13:05
Parc de sute de mii de euro în curtea unui spital din România! Vezi unde va fi amenajat

Un parc de agrement care va avea si fantana arteziana va fi amenajat in curtea Spitalului Judetean 'Sf. Ioan cel Nou' Suceava, pe o suprafata de doua hectare si jumatate. Fondul de Mediu a alocat pentru aceasta investitie 400.000 de euro.

Contractul pentru realizarea parcului a fost semnat astazi, lucrarile urmand sa fie incheiate in 12 luni.

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca finantarea amenajarii acestui parc de agrement va fi de 400.000 de euro, din care 98 la suta din suma va fi asigurata de Fondul de Mediu, iar 2 la suta de Consiliul Judetean Suceava.

Flutur a precizat ca parcul de agrement se amenajeaza pe o suprafata de 2,5 hectare din curtea Spitalului Judetean Suceava si va cuprinde 2,6 kilometri de gard viu, 810 metri de alei cu piatra cubica, 30 de stalpi de iluminat cu trei brate si 82 de stalpi de iluminat cu un brat, banci, sistem de irigare a parcului, dar si o fantana arteziana.

"Cand mergem la spital mergem cu speranta ca ne facem bine, iar apa inseamna viata", a explicat Vasile , directorul spitalului, prezenta fantanii arteziene.

Rambu a precizat ca acest parc va fi cu caracter public si ca va putea fi utilizat de toti sucevenii.

×