x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Consiliul Concurenței analizează preluarea Land Power de către Renewables Single Member (Grecia)

Consiliul Concurenței analizează preluarea Land Power de către Renewables Single Member (Grecia)

de Redacția Jurnalul    |    26 Sep 2023   •   20:30
Consiliul Concurenței analizează preluarea Land Power de către Renewables Single Member (Grecia)

Consiliul Concurenţei anunță că analizează tranzacţia prin care PPC Renewables Single Member SA din Grecia intenționează să preia Land Power SRL, prin intermediul Spark Wind Park SRL. Land Power deține un parc eolian în județul Tulcea.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenței, PPC Renewables Single Member SA, Grecia, desfășoară activități din domeniul producției, distribuției și furnizării de energie electrică către consumatorii finali, în principal în Grecia. Portofoliul PPC cuprinde atât surse de energie convenționale (de exemplu, lignit, gaz și petrol), cât și hidroelectrice și regenerabile.

Spark este o societate vehicul, creată special pentru această tranzacție.

Land Power SRL își desfășoară activitatea în domeniul producției și comercializării cu ridicata de energie electrică din surse regenerabile. Compania deține și operează un parc eolian cu o capacitate instalată de aproximativ 84 MW, situat în comunele Topolog și Dorobanțu, județul Tulcea.

Consiliul Concurenţei anunță că va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: parc eolian consiliul concurenţei