x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parfumuri contrafăcute cu miros turcesc

Parfumuri contrafăcute cu miros turcesc

10 Dec 2008   •   00:00
Parfumuri contrafăcute cu miros turcesc

În plină criză economică, se pare că produsele contrafăcute sunt la mare căutare în Uniunea Europeană. Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, ieri , într-un automarfar turcesc peste 10 tone de parfumuri şi îmbrăcăminte contrafăcute, ce urmau să ajungă în Franţa.



La frontiera de la Vărşand, şoferul turc Nihat Bingul (32 de ani) a încercat să treacă graniţa cu un automarfar plin cu produse contrafăcute, din Turcia. În documentele de însoţire a mărfii era specificat că în TIR se află saci cu îmbrăcăminte şi cutii cu săpun pentru o societate din Franţa.
În urma controlului, poliţiştii au găsit în TIR-ului mai multe cutii de carton ambulate în saci de rafie, ce conţineau flacoane cu apă de parfum, precum şi diverse tipuri de confecţii de firmă.  Purtătorulul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Fabian Bădilă a declarat că: “greutatea totală a produselor contrafăcute se ridică la peste 10 tone. În prezent se continuă operaţiunea de inventariere, la final bunurile urmând a fi reţinute în vederea confiscării de către autoritatea vamală.”  (Petru Zoltan)     

×
Subiecte în articol: romania