x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pasager al unuia dintre tramvaiele implicate în accident: "Am văzut oameni cu sânge pe faţă. Spărgeau geamurile ca să iasă"

Pasager al unuia dintre tramvaiele implicate în accident: "Am văzut oameni cu sânge pe faţă. Spărgeau geamurile ca să iasă"

10 Mai 2012   •   07:43
Pasager al unuia dintre tramvaiele implicate în accident: "Am văzut oameni cu sânge pe faţă. Spărgeau geamurile ca să iasă"

Un pasager al unuia dintre cele trei tramvaie implicate in acidentul din aceasta dimineata, din Pasajul Lujerului, a povestit, pentru Antena 3, cum s-a petrecut accidentul.

"Frana nu a fost brusca. A apasat pe frana cam trei secunde, dupa care a urmat izbitura. (...) In momentul impactului, s-a intrerupt curentul, dupa care m-am ridicat si s-au auzit vaiete. Nu stiu cum s-au deschis usile si m-am trezit afara mai mult impins", a declarat pasagerul.

"Am vazut oameni raniti, cu sange pe fata. Din al doilea tramvai oamenii nu apucasera sa iasa. Oamenii spargeau geamurile ca sa iasa afara", a adaugat barbatul.

"Toti erau speriati. Am vazut cum oamenii au primit primul ajutor. Vreo trei minute am fost de pe alta planeta", povesteste pasagerul.

Accidentul din Pasajul Lujerului s-a produs la ora 7:25, in Pasajul Lujerului, pe sensul spre Piata Presei. In accident au fost implicate trei tramvaie de pe linia 41, un al patrulea reusind sa opreasca la timp.

×