x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pasajul Unirii, în reparaţii

Pasajul Unirii, în reparaţii

29 Iun 2009   •   00:00

Lucrările la Pasajul Unirii vor începe astăzi, edilul şef al Capitalei, Sorin Oprescu a anuntat că a solicitat constructorului să termine lucrările mai repede de patru luni.



" Sunt lucrări de minimă reabilitare pentru susţinerea lui, pentru un drenaj mai bun, la bazinele de retenţie. Aţi văzut când plouă afară cum se adună apa acolo?! Şi atunci, pentru a ameliora lucrurile, vom aranja pereţii, ca să facem un pasaj civilizat, dar ne vom adresa şi elementelor de structură. Am cerut constructorului să poată să îl termine mai repede de patru luni", a declarat Oprescu. Acesta a spus că astfel de lucrări se vor face şi la Pasajele Victoriei şi Muncii.

"La Lujerului aşteptăm să se termine toate formele legale de licitaţie. Şi am înţeles că sunt probleme în continuare cu propunerea de deviere a circulaţiei", a mai spus edilul şef. El a mai spus că vor începe şi lucrările la amenajarea culoarului unic pentru transportul în comun.

"În zilele următoare vor începe amenajările pentru a putea porni culoarul unic, de la Moşii Vechi, Moşii Noi, Colentina până la Fundeni. Sunt unele zone care nu presupun un deranj mare, în sensuri unice de circulaţie în zonă pentru acest proiect pilot. Încercăm să vedem care e adaptabilitatea şi confortul populaţiei. Apoi încercăm să continuăm cu zona Elisabeta şi cu celelalte pentru a nu crea bulibăşeală", a precizat Oprescu.

×
Subiecte în articol: observator