x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Paşapoarte confiscate pentru cinci israelieni bănuiţi de implicare în traficul cu ovule în România

Paşapoarte confiscate pentru cinci israelieni bănuiţi de implicare în traficul cu ovule în România

21 Iul 2009   •   00:00

Poliţia română a confiscat paşapoartele a cinci cetăţeni israelieni suspectaţi de implicare în cazul de trafic cu ovule de la clinica privată Sabyc din Bucureşti, relatează site-ul Ynetnews.com, citat de Mediafax.



Ieri, tribunalul din Bucureşti a decis ca tatăl şi fiul care deţin şi operează clinica, respectiv Harry şi Yair Miron, care sunt cetăţeni israelieni, să rămână în custodia poliţiei pentru încă o lună.

Alţi doi cetăţeni israelieni, profesorul Nathan Levitt şi doctorul Genya Ziskind, angajaţi ai clinicii, au primit o interdicţie de a părăsi România, pe parcursul desfăşurării investigaţiilor. Ambii urmează să fie interogaţi din nou marţi de poliţia română, care a confiscat şi paşapoartele altor cinci israelieni suspectaţi de implicare în acest caz.

Autorităţile române au ridicat duminică 30 de cetăţeni israelieni angajaţi la o clinică privată din Bucureşti, suspectată de trafic cu ovule şi celule stem. Majoritatea au fost audiaţi şi eliberaţi în câteva ore.

×
Subiecte în articol: observator