x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patriarhul României a trimis un mesaj de compasiune familiei lui Ionuţ, băieţelul ucis de câinii maidanezi

Patriarhul României a trimis un mesaj de compasiune familiei lui Ionuţ, băieţelul ucis de câinii maidanezi

05 Sep 2013   •   12:34
Patriarhul României a trimis un mesaj de compasiune familiei lui Ionuţ, băieţelul ucis de câinii maidanezi
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a trimis un mesaj de compasiune pentru familia lui Ionuţ, copilul sfâşiat de maidanezi, luni, în apropierea Parcului Tei din Capitală.

În mesaj, Patriarhul României spune că a primit vestea morţii micuţului cu multă mâhnire şi că este lături de familia îndurerată a copilului.

"Am aflat cu multă mâhnire vestea trecerii din această viaţă într-un mod atât de tragic a fiului dumneavoastră Ionuţ, o dramă care a îndurerat întreaga societate românească.

În aceste momente grele de suferinţă şi durere pentru dumneavoastră şi pentru toţi cei care l-au cunoscut pe Ionuţ, vă adresăm cuvânt părintesc de mângâiere sufletească şi vă încredinţăm de întreaga noastră compasiune.

Suntem alături de dumneavoastră şi ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Care a spus: „Lăsaţi copiii să vină la Mine, că a unora ca aceştia este Împărăţia Cerurilor” (Matei 19, 14), să primească în pace sufletul nevinovatului copil Ionuţ şi să-l sălăşluiască în lumina şi iubirea Preasfintei Treimi"
, se arată în mesajul Patriarhului Daniel.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2.


×