x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patronul restaurantului audiat la DNA

Patronul restaurantului audiat la DNA

de Violeta Fotache    |    23 Mar 2010   •   00:00

Liviu Capotă, patronul restaurantului în care senatorul Cătălin Voicu avea întâlniri de taină cu magistraţI şI politicieni, a fost audiat marţI de procurorii anticorupţie timp de mai multe ore.

În calitate de martor Liviu Capotă a povestit anchetatorilor amănunte despre întâlnirile parlamentarului. Potrivit unor surse judiciare, Liviu Capotă ar fi şI participat la unele discuţii ale senatorului. Martorul audiat ar fi spus ridicat semne de întrebare asupra unei alarme false cu bombă din 11 decembrie 2009, moment în care Liviu Capotă crede că ar fi fost curăţat restaurantul de aparatura de interceptare montată pentru monitorizarea clientului său.

Reamintim că senatorul Cătălin Voicu, potrivit DNA, îşI organiza întâlnirile în subsolul unui imobil şI în separeul unui restaurant "în condiţii de maximă confidenţialitate, în spaţiu cu acces restrictţionat şI riguros controlt pentru detectarea eventualelor mijloace de interceptare. Senatorul ar fi "instruit"îpersoanele care îl deserveau în ambele imobile, respectiv pe patron, şoferi, să nu furnizeze nici un fel de date referitoare la cei pe care-i convoca la întâlniri şi să se asigure că după ce plecau nu erau urmăriţi.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă