x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii DNA. Ancheta vizează un program de reabilitare a unor şcoli cu fonduri de la BEI

Percheziţii DNA. Ancheta vizează un program de reabilitare a unor şcoli cu fonduri de la BEI

03 Iun 2015   •   08:52
Percheziţii DNA. Ancheta vizează un program de reabilitare a unor şcoli cu fonduri de la BEI

Procurorii DNA efectuează, în această dimineaţă, percheziţii în 7 locaţii la firme şi domiciliile unor persoane, situate în municipiile Sibiu, Braşov, Alba Iulia, Piatra Neamţ şi Bucureşti.

Ancheta DNA vizează un program de reabilitare şcoli din perioada 2011 - 2012 cu fonduri de la Banca Europeană de Investiţii, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Sursele citate au precizat că se fac verificări în cazul unor oameni de afaceri, câştigători ai licitaţiilor, şi coordonatorii de proiecte de la nivel judeţean şi regional.

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2011 - 2012. În cursul zilei de 3 iunie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se desfăşoară percheziţii domiciliare în 7 locaţii reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice, situate în municipiile Sibiu, Braşov, Alba Iulia, Piatra Neamţ şi Bucureşti", se arată într-un comunicat al DNA, transmis miercuri AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Sursa: Agerpres

×