x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii în Drobeta-Turnu Severin: Sunt vizaţi traficanţi care duceau tinere să se prostitueze în Franţa

Percheziţii în Drobeta-Turnu Severin: Sunt vizaţi traficanţi care duceau tinere să se prostitueze în Franţa

13 Iun 2012   •   05:52
Percheziţii în Drobeta-Turnu Severin: Sunt vizaţi traficanţi care duceau tinere să se prostitueze în Franţa

Politistii si procurorii fac, in aceasta dimineata, cinci perchezitii in Drobeta-Turnu Severin. Sunt vizati 12 traficanti care duceau tinere in Franta si le obligau sa se prostitueze. Cinci dintre membrii gruparii au mandate europene de arestare.

Membrii retelei sunt acuzati ca racolau femei din Romania si le duceau in Franta, la Paris si Versailles, unde le obligau sa se prostitueze in vederea obtinerii unor sume de bani pe care si-i insuseau capii retelei, conform Mediafax.

Potrivit ofiterilor de la combaterea crimei organizate, perchezitiile vizeaza punerea in executare a 12 mandate de aducere. Cinci dintre persoanele cautate au mandate europene de arestare si urmeaza sa fie extradate in Franta.

La cele cinci perchezitii din Drobeta-Turnu Severin participa ofiteri de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Mehedinti, forte DPIR din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Mehedinti si de la SPIR Mehedinti, sub coordonarea unui procuror DIICOT.

×