x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliția în acțiune: Percheziții la persoane bănuite de fraudă informatică

Poliția în acțiune: Percheziții la persoane bănuite de fraudă informatică

11 Oct 2022   •   09:06
Poliția în acțiune: Percheziții la persoane bănuite de fraudă informatică

Polițiștii din București pun în aplicare, marți, șase mandate de percheziție domiciliară, în Capitală și județul Ialomița și 26 de mandate de aducere, în Capitală și județele Ilfov și Călărași, emise pe numele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de fraudă informatică.

Din datele și probele administrate în cauză de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2018 - 2020, cinci angajați din cadrul unei case de pariuri, având funcția referent statistician, ar fi facilitat câștigarea unui număr de 184 de pariuri sportive, prin modificarea fără drept a cotelor de pariuri.

Din cercetări, s-a stabilit că ulterior, aceștia ar fi declararat pariurile ca fiind câștigătoare, cauzând un prejudiciu estimat de aproximativ 315.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fraudă informatică.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: perchezitii