x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii la RATB Titan. 24 de angajaţi sunt suspectaţi că au furat motorină

Percheziţii la RATB Titan. 24 de angajaţi sunt suspectaţi că au furat motorină

30 Iun 2015   •   09:08
Percheziţii la RATB Titan. 24 de angajaţi sunt suspectaţi că au furat motorină
Sursa foto: Foto: gabi23 (forum.metrouusor.com)

Poliţiştii pun în aplicare, marţi dimineaţa, 18 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa şi pun în executare 24 de mandate de aducere, într-un dosar referitor la angajaţi ai unei autobaze din Bucureşti, suspectaţi de furt de motorină, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

Percheziţiile în cauza privind comiterea infracţiunilor de delapidare, complicitate la delapidare şi furt sunt efectuate de aproximativ 70 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

"Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, angajaţi ai unei autobaze din Bucureşti, au sustras cantităţi însemnate de motorină, pe care ulterior o comercializau sau o foloseau în scop propriu", relevă sursa citată.

Persoanele identificate vor fi conduse la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pentru continuarea cercetărilor.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Sursa - Agerpres





×
Subiecte în articol: perchezitii ratb ratb titan furt motorina dosar