x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 700 de oameni s-au vaccinat la „maratonul vaccinării" din Timișoara

Peste 700 de oameni s-au vaccinat la „maratonul vaccinării" din Timișoara

23 Apr 2021   •   21:25
Peste 700 de oameni s-au vaccinat la „maratonul vaccinării" din Timișoara
Sursa foto: Lucian Alecu

Peste 700 de oameni s-au vaccinat în primele ore ale „maratonului vaccinării" din Timișoara. La coadă a stat și fostul fotbalist Cicerone Manolache, cel care are peste 100 de goluri marcate în prima liga din România, pentru Poli și pentru Farul.

Conform reprezentanților DSP Timiș, până la ora 20.00, au fost vaccinate 717 de persoane.

Maratonul Vaccinării se desfășoară weekendul acesta, de vineri ora 16.00 până luni ora 8.00, în fața Sălii Olimpia din Timișoara.

La coadă a stat și fostul fotbalist Cicerone Manolache, cel care are peste 100 de goluri marcate în prima liga din România, pentru Poli și pentru Farul.

„Poza asta m-a uns la suflet. Marele fotbalist și antrenor Cicerone Cici Manolache merge la maratonul vaccinării cu soția lui, la vârsta de 84 ani, cu speranța că pandemia se va termina cât mai repede”, scrie pe Facebook primarul Dominic Fritz.

„Comunitatea timișoreană se mobilizează din nou, pentru acest eveniment unic în România - 3 zile de vaccinare non-stop, fără programare. Mulțumesc tuturor voluntarilor care fac asta posibil. Spuneți mai departe! Azi e o coadă deja lungă - veniți sâmbătă sau duminică, la ore mai puțin aglomerate. Sunt 10.000 doze Pfizer disponibile”, adaugă Fritz.

Inițiativa din Timișoara este unică în țară. Practic, oricine se poate vaccina cu buletinul, fără programare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vaccin