x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Petrecere în farmacia Spitalului Colentina (VIDEO)

Petrecere în farmacia Spitalului Colentina (VIDEO)

19 Iul 2009   •   00:00

Printre cutiile de medicamente şi teancurile de reţete, angajaţii farmaciei din Spitalul Colentina îneacă amarul pacienţilor în alcool. Primăria i-ar sancţiona pe petrecăreţi, dar nu poate. Doar Ministerul Sănătăţii are atribuţii în acest sens, însă nu se bagă. O sesizare oficială în acest caz e deja pe drum spre biroul ministrului Ioan Bazac

Nimeni nu are voie să stea. E mare chef la farmacie şi toată lumea trebuie să danseze. Farmacistele nu mai pot fi oprite. Distracţia e cu atât mai mare, cu cât chiar şefa lor, diriginta, le întreţine petrecerea. Atmosfera e încălzită şi de băuturile alcoolice servite din belşug. După ce s-au răcorit bine cu whiskey, farmacistele se dezbracă de inhibiţii şi nu numai.

Petrecerea ar putea fi numită chiar una reuşită, dacă n-am şti că totul se întâmplă într-o farmacie, printre medicamente, în uniformele de muncă şi, se pare, chiar în timpul programului. Pentru a pune la cale o petrecere în acest context este nevoie de un simplu pretext: o aniversare, Crăciunul, o petrecere de bun venit sau, pur şi simplu, un party spontan. Oricum, asemenea paranghelii în farmacia spitalului Colentina au loc, cel puţin o dată pe lună, susţin surse din interior.

Contactată de jurnalişti, diriginta farmaciei pare surprinsă. "Deci, aşa ceva e exclus, nu ştiu despre ce vorbiţi. Vorbiţi de nişte lucruri pe care nici nu pot să mi le imaginez. Sună a făcătură, nu vă supăraţi!". În schimb, Marius Savu, a declarat, după ce a vizionat imaginile, că cel mai probabil va fi declanşată o anchetă administrativă în acest caz.

Antena 3

 

 

×
Subiecte în articol: observator