x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pianistul fără adăpost care îi impresiona pe oameni cu talentul său a fost găsit mort în stradă

Pianistul fără adăpost care îi impresiona pe oameni cu talentul său a fost găsit mort în stradă

27 Oct 2015   •   19:04
Pianistul fără adăpost care îi impresiona pe oameni cu talentul său a fost găsit mort în stradă

Pianistul fără adăpost ale cărui reprezentații îi făcea pe trecători să izbucnească în lacrimi a fost găsit mort pe stradă „înconjurat de seringi”.

Înfășurat în sacul său de dormit, Alan Palmer obișnuia să cânte la pian în Stația Centrală din New Castle. Navetiștii puteau fi impresionați de maniera în care interpreta piese celebre precum Moonlight Sonata sau Fur Elise.

Părinții lui Alan, Catherine și Alan, au primit vestea de la polițiști care i-au anunțat că trupul neînsuflețit al fiului lor a fost găsit pe stradă.




Fostul elev al Școlii Bisericii lui Christos a fost ademenit în lumea întunecată a drogurilor grele după ce s-a despărțit de mama celor doi copii ai săi. Lui Alan i s-a părut imposibil să suporte această situație și a început să își injecteze heroină.

Decizia i-a fost fatală, tânărul de 26 de ani, fiind găsit mort înconjurat de seringi folosite. Mama lui nu a putut să îl ajute mai mult, căci pentru a asigura siguranța celorlalți doi copii ai săi a trebuit să îl țină pe Alan departe de casă.
 

×