x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Update: După aproape o oră, aplicația WhatsApp a redevenit funcțională pe telefon și pe desktop

Update: După aproape o oră, aplicația WhatsApp a redevenit funcțională pe telefon și pe desktop

de Redacția Jurnalul    |    19 Iul 2023   •   23:44
Update: După aproape o oră, aplicația WhatsApp a redevenit funcțională pe telefon și pe desktop
Sursa foto: Hepta

Imediat după ora 23.00, românii au constatat că nu pot folosi aplicația de mesagerie Whatsapp.

În doar câteva minute, s-au înregistrat mii de plângeri legate de nefuncționalitatea serviciului.

Utilizatorii români nu pot trimite mesaje, nu se pot conecta la server, primesc mesaj de eroare legat de conexiunea la internet și/sau nu pot conecta telefonul la Whatsapp Web (versiunea Whatsapp pentru desktop).

Pe site-ul downdetector.ro, unde oamenii pot raporta probleme sau erori de comunicare la diferite servicii si aplicații online, pana la ora 23:30, erau înregistrate peste 4.500 de raportari privind aplicația Whatsapp.

Nu mai merge WhatsApp

Potrivit playtech.ro, la ora 23:30, nicio pagină WhatsApp de pe rețelele de socializare uzuale nu a sesizat că ar fi o problemă cu serviciul de mesagerie al companiei. Cea mai recentă postare pe Facebook, Instagram și Twitter este de la 22:50 și promovează un nou pachet de stickere pe care să le folosești în aplicație, stickere construite în jurul fotbalului feminin.

Cea mai recentă prăbușire a serviciilor WhatsApp, înaintea situației actuale, s-a produs pe 25 octombrie 2022. La acea vreme, întreruperea a fost de aproximativ două ore și, ca acum, majoritatea utilizatorilor au sesizat faptul că nu pot trimite mesaje, nu pot folosi aplicația de mobil și/sau versiunea web a serviciului.

Este important de reținut că primele probleme au fost raportate pe DownDetector în jurul orei 22:49, dar numărul lor a explodat 10-15 minute mai târziu. Pentru a înțelege cât de răspândită este întreruperea serviciului pe glob, poți arunca o privire pe comentariile la ultimele postări ale companiei. Un scroll rapid evidențiază probleme în România, SUA, Kenya, Columbia, Arabia Saudită, Africa de Sud, Uganda, Zambia, Pakistan, Italia, Argentina, Bangladesh, Ghana, Puerto Rico și altele. 

×
Subiecte în articol: whatsApp picat romania