x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Piedone a demis conducerea ADP 4

Piedone a demis conducerea ADP 4

de Veronica Micu    |    01 Iul 2008   •   00:00
Piedone a demis conducerea ADP 4

12:55 • Cristian Popescu Piedone, proaspăt alesul primar al Sectorului 4, şi-a început mandatul prin demiterea conducerii Administraţiei Domeniului Public.

Cristian Popescu Piedone, proaspăt alesul primar al Sectorului 4, şi-a început mandatul prin demiterea conducerii Administraţiei Domeniului Public.


MĂSURI. După un control efectuat aseară la parcurile de utilaje ale ADP şi REBU, cu care primăria are contracte, Cristian Popescu Piedone a decis concedierea directorului şi a directorului adjunct al instituţiei, deoarece a constatat că utilajele erau "necorespunzătoare, foarte vechi şi insuficiente". "Am crezut că am fost dus la Muzeul Tehnic din Parcul Carol, nu la o societate care se ocupă de salubrizarea unui sector. Suntem o Capitală europeană unde curăţenia străzilor nu mai trebuie făcută cu tîrnul sau măturoiul din nuiele. De azi, conducerea ADP 4 a fost schimbată şi aştept ca noua conducere să-şi facă treaba în regim de urgenţă. Nu voi sta în birou să primesc raportări fictive. Respectul faţă de cetăţenii plătitori de taxe şi impozite mă obligă să ştiu exact ce prestaţie de salubrizare achit. Curăţenia nu o vom face numai pe arterele principale, ci cu preponderenţă pe aleile dintre blocuri şi în spatele acestora", a declarat primarul. De asemenea, la controlul de la ADP au fost găsite şi aproximativ 300 de bănci comandate de fostul primar care erau depozitate şi care făceau parte dintr-o comandă de 800 de asemenea obiecte de mobilier stradal încă nefolosite pe arterele sectorului. "În funcţie de cererile asociaţiilor de proprietari, vom distribui aceste bănci pentru amenajarea spaţiilor de recreere", a mai spus edilul sectorului 4. Mai mult, din cauza calităţii necorespunzătoare a serviciilor oferite de ADP, edilul sectorului 4 nu a plătit ultimele patru zile şi nu va plăti nici următoarele patru zile, iar pentru serviciile prestate de REBU au fost achitate 49% din totalul facturilor pentru o perioadă de cîteva zile.

×
Subiecte în articol: observator