x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat care traversa strada pe o trecere pentru pietoni a fost bătut de un șofer

Un bărbat care traversa strada pe o trecere pentru pietoni a fost bătut de un șofer

de Redacția Jurnalul    |    30 Mar 2024   •   22:40
Un bărbat care traversa strada pe o trecere pentru pietoni a fost bătut de un șofer

Un bărbat care traversa pe o trecere pentru pietoni de pe Calea Floreasca a fost bătut sâmbătă de un șofer. Pietonul a ajuns la spital pentru investigații suplimentare. Șoferul a fost dus la sediul poliției.

„La data de 30 martie 2024, în jurul orei 16.30, Poliția Capitalei- Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce traversa pe o trecere pentru pietoni, situată în zona Calea Floreasca, Sector 1, ar fi avut o altercație cu un alt participant la trafic. La fața locului s-au deplasat polițiștii secției menționate, iar din primele verificări s-a constatat că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, în calitate de conducător al unui autovehicul, l-ar fi agresat fizic pe apelant, cu un obiect contondent”, anunță Poliția Capitalei.

Un echipaj de prim-ajutor a acordat îngrijiri medicale pietonului, ulterior transportându-l la spital, pentru investigații suplimentare.

Șoferula fost identificat și depistat de polițiști, fiind condus la sediul subunității, în vederea luării măsurilor legale.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: pieton bataie şofer