x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PITEŞTI / Pompier mort în accident de motocicletă

PITEŞTI / Pompier mort în accident de motocicletă

de Veronica Micu    |    02 Iul 2008   •   00:00

10:50 • Sergentul major Bogdan Cosmin Andrei, de la secţia de pompieri Câmpulung Muscel, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, în urma unui accident de motocicletă petrecut în Piteşti. Un alt tînăr care îl însoţea a suferit răni grave la cap şi la torace.

Sergentul major Bogdan Cosmin Andrei, de la secţia de pompieri Câmpulung Muscel, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, în urma unui accident de motocicletă petrecut în Piteşti. Un alt tînăr care îl însoţea a suferit răni grave la cap şi la torace.


FĂRĂ CASCĂ. Subofiţerul Bogdan Cosmin Andrei, în vîrstă de 26 de ani, conducea motocicleta personală, marca Kawasaki, şi se plimba împreună cu un prieten prin oraş. Poliţiştii de la circulaţie au stabilit că, din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă, pompierul, care nici măcar nu avea permis de conducere corespunzător categoriei, a scăpat motocicleta de sub control. A derapat, a intrat pe contrasens şi, după ce s-a izbit de o bordură, s-a lovit violent de un autoturism parcat pe partea stîngă a sensului de mers. Nici unul dintre cei doi tineri aflaţi pe motocicletă nu purta cască de protecţie. Subofiţerului i-a fost fatal acest lucru şi a murit pe loc, fără ca echipele de intervenţie să-l mai poată ajuta. Celălalt tînăr se află în stare foarte gravă cu traumatism cranio-cerebral acut şi traumatism toraco-abdominal. Conducerea Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă Argeş a declanşat o anchetă o anchetă în acest caz.

 

×
Subiecte în articol: observator