x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Plecari din Interne

Plecari din Interne

11 Feb 2005   •   00:00

Sase ofiteri cu functii importante in Ministerul Administratiei si Internelor au fost trecuti pe linie moarta de catre ministrul Vasile Blaga.

Cei sase vor inceta raporturile de serviciu, din data de 28 februarie, cu institutia. Cei care isi vor lua adio de la "structura" sunt secretarul general al MAI, Ioan Grecu, prorectorul Academiei de Politie din Bucuresti, George Seritan, seful Directiei de Investigare a Fraudelor din IGPR, Aurel Milescu, si trei sefi de inspectorate judetene de politie. Printre acestia se numara si chestorul Constantin Codita, comandantul Politiei doljene, implicat in mai multe scandaluri legate de returnari ilegale de TVA. Si chestorul Mircea Bucur, de la IPJ Brasov, va pleca luna aceasta din Politie. Bucur paraseste functia intr-un moment in care dosarul asasinatului celor doua farmaciste nu este definitivat.

SCANDALURI. Ultimul, dar nu cel din urma care va parasi "jiltul" este comandantul IPJ Sibiu. De numele chestorului Gheorghe Suteu s-au legat mai multe scandaluri aparute in presa centrala si locala, cum ar fi afaceri necurate cu imobile si implicarea abuziva in Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din judet. Mai mult, astazi, la Politia Capitalei va avea loc o sedinta care se anunta a fi cu tunete si fulgere. Se vorbeste pe la colturi chiar de debarcarea chestorului Marian Tutilescu. (Ion Alexandru/Eduard Pascu)

×
Subiecte în articol: observator