x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Podul Grant intră în reabilitare și consolidare

Podul Grant intră în reabilitare și consolidare

de Redacția Jurnalul    |    25 Noi 2022   •   19:10
Podul Grant intră în reabilitare și consolidare
Sursa foto: Facebook

Podul Grant intră în reabilitare și consolidare, anunță primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Podul, finalizat în 1982, a mai fost reabilitat în urmă cu 15 ani. Lucrările vor viza, printre altele, structura de rezistență, reabilitarea liniei de tramvai și a căii rutiere.

„Procedura pentru reluarea lucrărilor de reabilitare și consolidare a Podului Grant a fost lansată în SEAP de Administrația Străzilor București (ASB). Invit operatorii economici interesați să depună oferte până pe 3 ianuarie 2023”, transmite Nicușor Dan.

El precizează că lucrările vor fi demarate anul viitor, după realizarea proiectului tehnic.

„Finalizarea acestui proiect reprezintă o prioritate pentru Municipalitate în condiţiile în care obiectivul a fost finalizat în anul 1982 şi reabilitat în urmă cu 15 ani. Lucrările ce urmează a fi executate vizează structura de rezistență a pasajului, reabilitarea liniei de tramvai, a căii rutiere, dar și refacerea celor 6 bretele și a trotuarului pietonal. Valoarea estimată a lucrărilor este de 57.820.005,09 lei, iar durata de execuţie este de 24 de luni”, încheie edilul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: podul grant reabilitare