x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia a propus NUP în cazul accidentului în care a fost implicat Mircea Lucescu

Poliţia a propus NUP în cazul accidentului în care a fost implicat Mircea Lucescu

de Mara Raducanu    |    28 Feb 2012   •   16:11
Poliţia a propus NUP în cazul accidentului în care a fost implicat Mircea Lucescu

Mircea Lucescu este aproape de a scapa de inceperea urmaririi penale dupa accidentul in care a fost implicat la inceputul anului 2012.

Informatia a fost confirmata pentru Jurnalul National de politistii care au trimis dosarul la Parchet.'Intr-adevar, dosarul a plecat de la noi catre Parachet cu propunerea de neincepere a urmaririi npenale (NUP). S-a dat aceasta solutie, deoarece nu a fost facuta nici o plangere penala din partea partii vatamate, respectiv a lui Mircea Lucescu', au declarat surse din politie.Astfel, procurorul poate dispune sanctiuni doar pentru incalcarea regulilor de circulatie, in timp ce RATB ar putea fi parte civila intr-un posibil proces.

In data de 6 ianuarie 2012, Mircea Lucescu a fost implicat intr-un accident rutier pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti. Lucescu care era la volan, a virat la stanga fara sa se asigure si a fost lovit de tramvai. Masina a fost aruncata pe contrasens, unde a lovit o alta masina.Vatmanul a declarat ca a incercat sa franeze pentru a evita impactul, insa, nu a mai fost timp. Tehnicianul celor de la Sahtior Donetk a fost operat dupa ce si-a rupt mai multe coaste si a avut si un plaman perforat.

×
Subiecte în articol: accident auto mircea lucescu accident