x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia Transporturi, acţiuni pe Lacul Snagov pentru descurajarea celor care perturbă antrenamentele canotorilor

Poliţia Transporturi, acţiuni pe Lacul Snagov pentru descurajarea celor care perturbă antrenamentele canotorilor

07 Iul 2016   •   21:02
Poliţia Transporturi, acţiuni pe Lacul Snagov pentru descurajarea celor care perturbă antrenamentele canotorilor

Poliţia Transporturi desfăşoară pe Lacul Snagov acţiuni de descurajare a perturbării antrenamentului lotului olimpic de kaiac-canoe.

Potrivit unor surse din Poliţie, acţiunile au avut loc pe parcursul întregii săptămâni, după ce sportivii s-au plâns Căpităniei Snagov.

"Pe lacul Snagov sunt trei zone, zona 1 - unde limita de viteză este 20 km/h, zona 2 - unde limita de viteză este de 40 km/h şi zona 3 - unde nu este limită de viteză. Riveranii trec cu viteză pe lângă canotori şi le perturbă antrenamentul, de multe ori există un schimb de replici între ei, şi atunci lucrătorii de la Poliţia Transporturi, Biroul Snagov, merg cu şalupa şi, împreună cu cei de la Căpitănie, supraveghează traficul pe lac, pentru că lumea, când vede poliţia, încetineşte", au precizat sursele citate.

Poliţia nu are atribuţii în aplicarea sancţiunilor pe lacul Snagov, doar Căpitănia aplică amenzi contravenţionale, însă acţiunile sunt comune, iar în cazul în care este constatată o infracţiune, se sesizează Poliţia.

Sursa: AGERPRES

×