x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Polițiști israelieni, implicați în salvarea fetiței de cinci ani secrestrată de tatăl său

Polițiști israelieni, implicați în salvarea fetiței de cinci ani secrestrată de tatăl său

de Redacția Jurnalul    |    07 Mai 2023   •   18:39
Polițiști israelieni, implicați în salvarea fetiței de cinci ani secrestrată de tatăl său
Sursa foto: Antena 3 CNN

Un polițist israelian a fost prezent la Chiajna, unde un bărbat s-a baricadat cu fetița sa în vârstă de 5 ani în casă, după ce și-a alungat și lovit soţia, arată Ambasada Israelului la București. A fost deschisă, în Israel, o cameră de comandă a echipei de negociere a poliției israeliene.

„În timpul evenimentului care a avut loc recent în județul Ilfov, unde un bărbat s-a baricadat în locuințã împreună cu copilul său sub amenințarea buteliilor cu gaz, și în urma unei solicitări din partea Poliției Române, a fost deschisă, în Israel, o cameră de comandă a echipei de negociere a poliției israeliene, care a inclus profesioniști psihologi și interpreți. Prin intermediul unui reprezentant al poliției israeliene, prezent la fața locului, s-a stabilit comunicarea între echipa de negociere română aflată în teren și poliția israeliană, care a analizat datele și a transmis recomandări de acțiune echipei de negociere române”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Ambasadei Israelului la București.

Ambasada Israelului felicită Poliția Română pentru „succesul înregistrat în salvarea de vieți omenești, în frunte cu comisarul care a fost prezent la fața locului și a gestionat evenimentul umăr la umăr cu echipa de negociere, cu răbdare, timp de peste 20 de ore”.

„Subliniem faptul că relația dintre forțele de poliție din Statul Israel și din România funcționează în mod optim, cele două instituții se bucură de o cooperare fructuoasă și desfășoarã în comun activități de învățare și instruire”, se arată în finalul postării.

Fetiţa în vârstă de 5 ani, răpită de tată joi seara, în Chiajna, a fost salvată, vineri, după 28 de ore, de Poliţia Română.

Un bărbat s-a baricadat cu copila în vârstă de 5 ani în casă, după ce și-a alungat și lovit soţia, în Ilfov.

IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie că a fost agresată fizic de către soț și alungată din locuință, informează IGPR. Bărbatul s-a baricadat în locuință, împreună cu fiica sa de 5 ani.

Eliberarea fetiţei a avut loc la scurt timp după ce în locuinţă a intrat o avocată cu care bărbatul a fost de acord să comunice.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sechestrare