x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţiştii au propus Parchetului închiderea dosarului în cazul lui Cristi Tabără

Poliţiştii au propus Parchetului închiderea dosarului în cazul lui Cristi Tabără

29 Iul 2010   •   00:00

Poliţiştii au decis neînceperea urmăririi penale în cazul lui Cristian Tabără, acuzat de fiica fostei sale iubite de agresiune sexuală, soluţia fiind dată după ce au fost audiate toate persoanele, iar cazul a fost înaintat Parchetului Tribunalului Bucureşti, care va lua o decizie.

Surse judiciare au declarat că după audierea tuturor persoanelor implicate în cazul deschis în urma susţinerilor Alexandrei B. (12 ani), fiica fostei iubite a lui Cristian Tabără, poliţiştii au decis neînceperea urmăririi penale (NUP), propunerea lor fiind înaintată Parchetului, care va da o soluţie fie de admitere, fie de respingere.

Marţi, Cristian Tabără a fost audiat la Secţia 9 Poliţie Bucureşti în legătură cu acuzaţia conform căreia ar fi abuzat de adolescenta de 12 ani, care este fiica fostei sale iubite, a declarat, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Christian Ciocan a precizat că realizatorul TV (care urmează să se căsătorească sâmbătă-n.r.) a fost invitat să dea o declaraţie la Secţia 9, unde a negat toate acuzaţiile care i s-au adus.

Comisarul Ciocan a mai spus că poliţiştii au început cercetările după ce s-au autosesizat în acest caz, precizând că presupusa victimă nu a depus nicio plângere până în momentul începerii verificărilor, ci doar a relatat la Poliţie despre această situaţie.

Totodată, fata de 12 ani şi mama sa, care a fost implicată într-o relaţie cu Cristian Tabără, au fost audiate de poliţişti. Potrivit lui Ciocan, minora a relatat în detaliu cum realizatorul TV ar fi abuzat de ea, pe vremea când mama sa şi Tabără formau un cuplu.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator