x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţistul ucigaş avea termen de divorţ miercuri

Poliţistul ucigaş avea termen de divorţ miercuri

05 Mar 2012   •   16:55
Poliţistul ucigaş avea termen de divorţ miercuri

Gheorghe Vladan, autorul masacrului din coaforul bucurestean, urma sa se infatiseze in calitate de parat la Judecatoria Sectorului 4, pe 7 martie, in primul termen al dosarului de divort intentat de sotia sa, Florina.

Aceasta intentase procesul de divort, anul trecut, pe 20 decembrie. Potrivit colegilor lui Gheorghe Vladan, in acea perioada acesta se plansese ca sotia lui a plecat de-acasa.

Ulterior, el anuntase ca Florina Vladan s-a intors la domiciliu si urmeaza sa se impace. Avocata care o reprezenta pe Florina Vladan, insa, spune ca aceasta a fost in mod repetat agresata de sotul ei si era decisa sa continue procedura de divort.

Sotul casierei care a fost ucisa in atacul politistului Gheorghe Vladan a declarat pentru Mediafax ca acesta isi teroriza nevasta, in ultima perioada agentul venind frecvent la coafor si amenintand-o.

Casiera ii relata sotului problemele pe care i le facea politistul Florinei Vladan. O data le-a stricat butucul de la usa apartamentului astfel ca Florina Vladan si copilul sau, in varsta de 21 de ani, au ramas pe afara.

Altadata politistul a venit la coafor spunand ca se va dezbraca pentru a le speria clientii.

De asemenea, politistul a facut mai multe reclamatii la societatea comerciala Igiena Bucuresti, care administra salonul.

×