x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: De şase ani, de când Băsescu luptă cu corupţia, avem numai rapoarte negative pe Justiţie

Ponta: De şase ani, de când Băsescu luptă cu corupţia, avem numai rapoarte negative pe Justiţie

20 Iul 2010   •   00:00

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, comentând raportul publicat de Comisia Europeană, că de şase ani, de când preşedintele Traian Băsescu este în fruntea statului şi "luptă cu corupţia", România înregistrează numai rapoarte negative pe acest domeniu.



"Din păcate nu e nicio supriză raportul de ţară, în sensul că de şase ani, de când domnul Băsescu este preşedinte şi luptă cu corupţia, avem numai rapoarte negative", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

El a subliniat că aceste rapoarte negative sunt date în contextul în care aceiaşi oameni, respectiv Cătălin Predoiu şi Daniel Morar, sunt "ţinuţi", în toate Guvenele, la Ministerul Justiţiei şi, respectiv, la DNA.

"Ţinem acelaşi ministru în toate Guvernele, şi avem rapoarte negative, ţinem acelaşi şef la DNA şi avem rapoarte negative. Acum majoritatea parlamentară, la două noaptea, a ştiut să voteze judecător la Curtea Constituşională, şi e aceeaşi", a spus Ponta.

El a arătat că acest raport pe Justiţie nu va schima nimic în acest domeniu. "Ceea ce e mai rău e că nci acum nu se va întâmpla nimic. Vom avea exact aceeaşi oameni în funcţii şi la anul Justiţia română va fi în acelaşi stadiu catastrofal în care se află acum", a conchis Ponta.

×
Subiecte în articol: special observator