x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta, despre privatizarea Oltchim: Nu m-ar deranja un investitor rus şi nici Dan Diaconescu

Ponta, despre privatizarea Oltchim: Nu m-ar deranja un investitor rus şi nici Dan Diaconescu

18 Sep 2012   •   08:44
Ponta, despre privatizarea Oltchim: Nu m-ar deranja un investitor rus şi nici Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca nu l-ar "deranja" un potential investitor rus pentru privatizarea combinatului Oltchim, atata timp ca acesta ar salva locurile de munca.

"Oricine salveaza locurile de munca este binevenit. Politic nu m-ar deranja nici macar Dan Diaconescu", a spus Victor Ponta.

Procedura de selectare a investitorului pentru privatizarea combinatului Oltchim Ramnicu Valcea a fost amanata pana in 20 septembrie, potrivit sefului Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Remus Vulpescu.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor in vederea privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea a expirat luni, insa Dan Diaconescu, presedintele PP-DD, a solicitat in justitie suspendarea privatizarii. De asemenea, alte doua companii interesate, intre care si gigantul rus Gazprom, au depus solicitari de amanare a procedurii de privatizare pentru Oltchim.

Caietul de sarcini pentru privatizarea Oltchim a fost cumparat de 13 companii.

×