x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: Mulţumim Steaua pentru spectacol! Aţi dat mari emoţii campioanei Europei. Vă întoarceţi cu capul sus de la Londra!

Ponta: Mulţumim Steaua pentru spectacol! Aţi dat mari emoţii campioanei Europei. Vă întoarceţi cu capul sus de la Londra!

15 Mar 2013   •   09:03
Ponta: Mulţumim Steaua pentru spectacol! Aţi dat mari emoţii campioanei Europei. Vă întoarceţi cu capul sus de la Londra!

Victor Ponta mulţumeşte echipei Steaua pentru spectacolul pe care l-a făcut în meciul cu Chelsea.

"Mulţumim Steaua pentru spectacol! Aţi dat mari emoţii campioanei Europei, după ce i-aţi adus şi învins la Bucureşti. Vă întoarceţi cu capul sus de la Londra!", a precizat premierul, într-un mesaj postat pe Facebook.

Steaua Bucureşti a ratat calificarea în sferturile de finală ale Europa League la fotbal, după ce a fost învinsă cu scorul de 3-1 (1-1) de Chelsea Londra, aseară, pe ''Stamford Bridge'', în manşa a doua a optimilor de finală.

Pentru londonezi au marcat Juan Mata (34), John Terry (58) şi Fernando Torres (71), care a ratat şi un penalty (87), în timp ce golul de onoare al Stelei a fost înscris de Vlad Chiricheş (45+1).

×