x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta spune că nu va mai discuta la telefon cu Băsescu şi nici nu mai participă la şedinţele CSAT

Ponta spune că nu va mai discuta la telefon cu Băsescu şi nici nu mai participă la şedinţele CSAT

30 Iul 2012   •   20:20
Ponta spune că nu va mai discuta la telefon cu Băsescu şi nici nu mai participă la şedinţele CSAT

Premierul Victor Ponta a declarat ca va face tot posibil sa nu mai interfereze cu Traian Basescu daca acesta va reveni la Palatul Cotroceni si ca nici macar nu va mai participa la sedintele CSAT, spunand ca, daca sunt documente importante, Basescu poate sa i le transmita spre semnare.

El a spus totodata, la RTV, ca nu va mai avea nicio discutie telefonica cu Basescu.
"Nu il voi impiedica pe presedinte sa isi exercite atributiile constitutionale si nu il voi bloca in activitate, dar pur si simplu nu il voi legitima. Voi face tot posibilul sa nu mai interferez, vreau sa stau cat mai departe de el. Nu poti sa fii presedinte bazat pe fantome, nesustinut de nimeni", a spus Ponta.

Ponta a precizat ca il va lasa pe Basescu sa participe la reuniunile Consiliului European, asa cum a decis Curtea Constitutionala, desi considera in continuare ca acesta va merge la Bruxelles doar "in plimbare", deoarece nu se bazeaza pe sprijinul Guvernului si al Parlamentului.
Atentionat ca in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) sunt decizii care trebuie luate impreuna, Ponta a raspuns ca "nu prea se vorbeste mare lucru, vorbeste Basescu singur".
Mediafax

×