x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Popa, dat afară de la Garda de Mediu

Popa, dat afară de la Garda de Mediu

05 Iun 2008   •   00:00
Popa, dat afară de la Garda de Mediu

Comisarul-şef al Gărzii de Mediu, liberalul Octavian Popa (foto), va fi în sfîrşit înlocuit din funcţie în această lună, informează surse din guvern.

Comisarul-şef al Gărzii de Mediu, liberalul Octavian Popa (foto), va fi în sfîrşit înlocuit din funcţie în această lună, informează surse din guvern. În locul lui Popa, la conducerea Comisariatului Gene­ral al Gărzii de Mediu va fi numit Gheorghe Rusu, actualmente angajat la Guvern. Decizia fusese anun­ţată anterior, însă a fost întîrziată din cauza alegerilor locale, Octavian Popa fiind şeful filialei din Tulcea a Partidului Naţional Liberal.

 
DEZASTRU PE TOATĂ LI­NIA. Liberalii de la centru au hotărît să vadă ce rezultate obţine organizaţia lui Popa la alegeri şi abia apoi să anunţe demiterea acestuia. Cel poreclit “Popicu” nu şi-a putut salva postul, mai ales că, pe lîngă dezastrul fără margini creat la Garda de Mediu, PNL Tulcea a obţinut unul dintre cele mai proaste rezultate pe toată ţara, pierzînd toate oraşele şi locuri importante din consiliile locale şi consiliile judeţene. Noul şef al Gărzii de Mediu va trebui să scoată rapid GNM din “mocirlă”, avînd în vedere că “reformele” lui Popa au lăsat instituţia aproape ne­func­ţio­nală şi angajată într-o serie interminabilă de procese. Popa a fost numit la Gardă în primăvara lui 2007, strict  pe motive politice, neavînd pregătire în domeniu.

×
Subiecte în articol: verde! popa