x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Predeal: Două persoane au murit după ce o maşină de teren a plonjat pe calea ferată

Predeal: Două persoane au murit după ce o maşină de teren a plonjat pe calea ferată

28 Dec 2008   •   00:00

Două femei şi-au pierdut viaţa în urma unui grav accident rutier petrecut între Braşov şi Bucureşti. Circulaţia feroviară a fost blocată timp de câteva minute, din cauza unei maşini de teren care a rupt parapetul de la marginea şoselei şi a căzut pe calea ferată, în zona Predeal. Reţeaua electrică din zonă a fost întreruptă deoarece, în cădere de la 10 metri înălţime, autoturismul a agăţat firele de înaltă tensiune. Pentru remediarea situaţiei a fost nevoie de o macara care să ridice maşina de la locul accidentului.



Cei opt pasageri din autoturism se întorceau din Predeal, unde petrecuseră până în zori. Maşina de teren în care se aflau a plonjat de pe pod peste calea ferată şi a rupt firele de electricitate, astfel că pe unul dintre sensurile de mers al trenurilor nu se mai poate circula. Doi dintre cei 8 pasageri aflaţi în maşină au decedat la spital. Alţi patru se află în stare gravă. Nu cunosc informaţii despre starea de sănătate a celorlalţi doi.
La faţa locului au ajuns electricieni şi muncitori de la CFR Infrastructură care încearcă să refacă reţeaua de înaltă tensiune. În urmă cu două zile, o altă maşină a căzut de pe pod pe calea ferată, în aceeaşi zonă. Autotursimul venea, în viteză, dinspre Predeal.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: romania