x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Predoiu cere prudență și respectarea tuturor măsurile sanitare în Ministerul Justiției: Pericolul nu a dispărut

Predoiu cere prudență și respectarea tuturor măsurile sanitare în Ministerul Justiției: Pericolul nu a dispărut

05 Iun 2020   •   16:06
Predoiu cere prudență și respectarea tuturor măsurile sanitare în Ministerul Justiției: Pericolul nu a dispărut
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, afirmă că măsurile de protecție sanitară se vor aplica „cu strictețe” în continuare în instituția pe care o conduce, el adăugând că „suntem încă în stare de alertă, iar pericolul nu a dispărut”.

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a condus, vineri, ședinţa reunită a reprezentanţilor Comitetului Ministerial pentru situaţii de urgenţă (CMSU) şi a reprezentanţilor Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU), constituite la nivelul Ministerului Justiției (MJ), anunță un comunicat al instituției.

În contextul persistent creat de epidemia de COVID-19, au fost trecute în revistă măsurile de protecție sanitară care au fost luate la nivelul Ministerului Justiției și care vor fi menținute în perioada următoare, pe toată durata stării de alertă.

Membrii CMSU au ratificat măsurile luate și aprobat menținerea lor. Ministrul Justiției le-a cerut membrilor CMSU să rămână concentrați și să evalueze permanent aplicarea măsurilor luate, și să vină cu propuneri și idei noi de îmbunătățire, unde este cazul.

„Măsurile de protecție sanitară se vor aplica cu strictețe în continuare în Ministerul Justiției. Suntem încă în stare de alertă, pericolul nu a dispărut. Respectarea regulilor sanitare este și o probă de civism”, a spus Cătălin Predoiu.

Următoarea ședință a CMSU va avea loc peste două săptămâni.

Mediafax)

×
Subiecte în articol: Cătălin Predoiu