x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prefectul Capitalei: Restricțiile nu vor fi schimbate ca urmare a acțiunii a 2.000 de oameni

Prefectul Capitalei: Restricțiile nu vor fi schimbate ca urmare a acțiunii a 2.000 de oameni

30 Mar 2021   •   10:32
Prefectul Capitalei: Restricțiile nu vor fi schimbate ca urmare a acțiunii a 2.000 de oameni
Sursa foto: Captura Antena 3

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat că restricțiile din Capitală nu vor fi schimbate ca urmare a acțiunii a 2.000 de oameni. Acesta a mai declarat că închiderea magazinelor de la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică „nu este o schimbare dramatică în viața noastră”.

„Restricțiile nu vor fi schimbate ca urmare a acțiunii a 2.000 de oameni. Nu sunt proteste masive, sunt 1.500 – 2.000 de oameni poate. Este de notorietate că aceste proteste au fost organizate de un anumit partid și de un anumit lider al acelui partid. Aproape toți locuitorii Capitalei respectă regulile. Aceste măsuri sunt menite să ne protejeze pe noi și nu vom renunța la ele. Închiderea magazinelor de la 18:00 nu e o schimbare dramatică, este o limitare a confortului.”, a declarat Alin Stoica, marți.

În localitățile în care rata de infectare a trecut de 4, carantina de noapte se aplică de la ora 20:00, iar magazinele se închid de la ora 18:00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. În București, rata de infectare era luni de 7,06.

În localitățile cu o rată de infectare de peste 7,5, noile restricții se aplică pe tot parcursul săptămânii.

×