x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Boc, huiduit de victimele inundaţiilor

Premierul Boc, huiduit de victimele inundaţiilor

29 Iun 2010   •   00:00

Premierul Emil Boc a fost huiduit, marţi după-amiază, de localnici din Dorohoi, unde a mers să vadă urmările inundaţiilor, sinistraţii reproşându-i că nu mai au nici măcar salarii din care să îşi poată reface casele distruse de ape, scrie Mediafax.

Boc a mers în mai multe case din Dorohoi grav afectate de inundaţii, iar oamenii l-au huiduit şi i s-au plâns de lipsa salariilor şi a locurilor de muncă, câţiva dintre ei strigând: "Fie-vă milă, domnule Boc", "Mai bine tăiaţi-ne 100% decât să ne lăsaţi aşa".

La un moment dat, premierul a fost oprit de o femeie care i-a spus că locuinţa sa, în care stăteau 13 persoane, a fost distrusă complet de viituri. Premierul i-a răspuns: "Avem câteva case modulare. Din puţinul pe care îl avem o să vă ajutăm".

La ora transmiterii acestei ştiri, Boc se îndrepta spre Şendriceni, o altă localitate din Botoşani grav afectată de inundaţii.

Premierul Emil Boc a ajuns, marţi după-amiază, în jurul orei 17.00, în municipiul Dorohoi, grav afectat de inundaţii, iar la ieşirea din primărie, unde s-a întâlnit cu autorităţile locale, a fost apostrofat de câţiva tineri care i-au reproşat că nu au locuri de muncă.

După ce a ajuns la Dorohoi, Boc a mers la primărie, unde a avut o întrevedere, cu uşile închise, cu autorităţile locale, iar la ieşirea din sediul primăriei a fost oprit de cinci-şase tineri care i-au reproşat lipsa locurilor de muncă şi i-au spus că "de la Ştefan cel Mare o să pornească revoluţia".

Boc le-a răspuns: "Lăsaţi că scoatem noi ţara la capăt", punându-i mâna pe umăr unuia dintre tineri.

Premierul are programat să meargă şi în alte două localităţi botoşănene afectate de inundaţii.

×
Subiecte în articol: observator