x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un preot de la Parohia Parava a decedat într-un accident rutier

Un preot de la Parohia Parava a decedat într-un accident rutier

08 Aug 2019   •   15:32
Un preot de la Parohia Parava a decedat într-un accident rutier
Sursa foto: www.desteptarea.ro

Preotul Marius Gabriel Bărăscu de la Parohia Parava a decedat azi-noapte, în urma unui accident de mașină care a avut loc pe drumul european E85. Incidentul a avut loc între localitățile Faraoani și Cleja, județul Bacău. Părintele ar fi împlinit astăzi 35 de ani și a lăsat în urmă patru copii minori, toți cu vârste sub 10 ani.

Impactul a avut loc din cauza unui autoturism Duster, condus de un șofer de 61 de ani, care a intrat într-o depășire neregulamentară. Acesta a acroșat o altă mașină de pe sensul opus, iar apoi a intrat în coliziune cu alte două autovehicule. Ca urmare a acestei manevre, a decedat conducătorul auto vinovat a decedat și au fost rănite alte două persoane. Una dintre acestea era preotul Marius Bărăscu.

“A fost un preot cu alese calități sufletești, implicat în numeroase activități pastoral-duhovnicești și social-filantropice, râvnitor, apropiat de enoriașii săi, mereu în preajma celor aflați în suferință, implicat în multe proiecte educaționale dedicate tinerilor, dar și în lucrări de construire și înfrumusețare a lăcașurilor de cult din parohia unde și-a desfășurat misiunea; un slujitor care și-a asumat chemarea preoțească mereu inspirându-se din pilda viețuirii Părinților Bisericii și a marilor duhovnici în viață”, a spus IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.

www.desteptarea.ro

×
Subiecte în articol: preot decedat accident