x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preşedinţia anunţă propunerile pentru CA ale SRTv şi SRR

Preşedinţia anunţă propunerile pentru CA ale SRTv şi SRR

28 Iun 2010   •   00:00

Preşedintele Traian Băsescu i-a propus, luni, pe Alexandru Mihai Lăzescu în calitate de membru al CA al SRTv şi pe Mihaela Moldoveanu ca membru supleant, iar pentru CA al SRR i-a desemnat pe Maria Ţăghină, ca membru şi pe Oana Raluca Gavril, membru supleant, a anunţat Preşedinţia.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a trimis, luni, preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, scrisorile prin care înaintează propunerile pentru Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, precum şi pentru CA al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Astfel, şeful statului l-a propus pe Alexandru Mihai Lăzescu spre a fi numit de Parlamentul României ca membru titular în CA al SRTv, iar ca membru supleant a nominalizat-o pe Mihaela Moldoveanu.

Conform sursei citate, preşedintele Băsescu a propus-o pe Maria Ţoghină pentru a fi numită de Parlament ca membru titular în CA al SRR, Oana Raluca Gavril fiind nominalizată ca membru supleant.

Comisiile reunite de cultură ale celor două Camere urmează să îi audieze, de la ora 16.00, pe candidaţii pentru CA ale SRTv şi SRR.

Anterior, surse din Administraţia Prezidenţială precizau că propunerile Preşedinţiei pentru CA ale SRTv şi SRR, ca membri titulari, sunt Alexandru Lăzescu şi Maria Ţoghină.


×
Subiecte în articol: observator