x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preț ȘOCANT pentru o porție de cartofi prăjiți, în Eforie Nord. Ce era trecut pe bonul fiscal

Preț ȘOCANT pentru o porție de cartofi prăjiți, în Eforie Nord. Ce era trecut pe bonul fiscal

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2023   •   13:30
Preț ȘOCANT pentru o porție de cartofi prăjiți, în Eforie Nord. Ce era trecut pe bonul fiscal
Sursa foto: Replica de Constanta

Un român aflat în vacanță la Eforie Nord a rămas șocat după ce a primit nota de plată unde o porție de cartofi prăjiți au un preț astronomic.

Turistul și-a comandat o portițe de cartofi, una de cârnați și una cu ceafă de porc. Când a venit vremea să plătească, turistul a rămas blocat.

Pe bon, erau trecute doar două produse: cartofi – 1 kilogram și cârnați – 472 de grame. Fără ceafa de porc pe care o primise! Bonul fiscal arăta că porția de cartofi costă 50 de lei.

„Probabil că a fost o greșeală. Noi am deschis de curând și cred că au greșit când au emis bonul. Nu a fost nimic făcut intenționat, clientul dacă venea la noi și ne semnala rezolvam imediat. Probabil că fetele au bătut greșit pe casă, fiind la început,” a declarat patroana localului pentru Replica de Constanța.

Potrivit datelor operatorilor din turism, pe litoralul românesc sunt prezenți în aceste zile undeva la 30.000 de turiști. Mamaia, Eforie Nord și Vama Veche rămân cele mai căutate stațiuni.

×
Subiecte în articol: cartofi prajiti Eforie Nord