x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prietena tânărului împuşcat, în stare de şoc: E strigător la cer! El este un om simplu, un angajat

Prietena tânărului împuşcat, în stare de şoc: E strigător la cer! El este un om simplu, un angajat

28 Noi 2012   •   15:23
Prietena tânărului împuşcat, în stare de şoc: E strigător la cer! El este un om simplu, un angajat

Prietena tânărului împuşcat cu mitraliere în Bucureşti  este încă în stare de şoc după ceea ce s-a întâmplat. Martoră la eveniment, ea nu înţelege cu ce i-a deranjat prietenul ei pe bărbaţii înarmaţi. Reporterii România TV au stat de vorbă cu tânăra care se fereşte însă de camerele de filmat.

"Vă daţi seama cum se simte după ce a fost împuşcat de opt ori! Este un om simplu, un angajat, un muncitor care venea acasă. Era prietenul meu, firma era pe numele meu, era angajat la firmă. Pur şi simplu venea acasă şi a fost împuşcat", a declarat concubina băiatului împuşcat, potrivit RTV.NET.

Întrebată dacă ştie cine a comis această faptă, fata a zis că nu are idee. "Păi eu de unde să ştiu eu, domnule? E ceva incredibil! Pentru mine e ceva strigător la cer! Nu pot să înţeleg! De unde credeţi că ştiu eu aşa ceva? Nu vreau să apar nicăieri. Vreau să am o viaţă normală", a completat tânăra.

Vezi VIDEO cu declaraţiile prietenei tânărului împuşcat pe RTV.NET.

×