x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prima TV de toamnă

Prima TV de toamnă

de Oana-Maria Baltoc    |    28 Aug 2008   •   00:00

V-aţi întrebat vreodată cum s-ar descurca vedetele în bucătărie? Ei bine, o să-i vedeţi la treabă pe Claudiu Bleonţ, Simona Sensual, Maria Cârneci, Cosmina Păsărin, Cristina Cioran sau Marius Bodochi, din 18 septembrie, la “Cireaşa de pe tort”, un nou cooking-show, ce se va difuza de la ora 19:30, la Prima TV.

V-aţi întrebat vreodată cum s-ar descurca vedetele în bucătărie? Ei bine, o să-i vedeţi la treabă pe Claudiu Bleonţ, Simona Sensual, Maria Cârneci, Cosmina Păsărin, Cristina Cioran sau Marius Bodochi, din 18 septembrie, la “Cireaşa de pe tort”, un nou cooking-show, ce se va difuza de la ora 19:30, la Prima TV. În grila de toamnă a televiziunii va avea premiera şi un format de succes internaţional, reality show-ul “Calendarul anului”, prezentat de Virgil Ianţu, în care reprezentanţi ai diverselor bresle vor crea cel mai îndrăzneţ calendar al anului, cu scop caritabil.


LA MUNCĂ. Bineînţeles, revin la locul de muncă Mondenii, Cîrcotaşii Huidu şi Găinuşă, din 10 septembrie, pentru ca din  15 septembrie, de luni pînă vineri, să ia startul un nou sezon al emisiunii “Teo Live”.
Ernest se întoarce şi el din vacanţă la “Trădaţi în dragoste”, în fiecare luni de la ora 20:30 şi, nu în ultimul rînd, din luna octombrie, Andreea Raicu va prezenta Megastar 3. Miza concursului: un contract cu Universal Music Romania şi 60.000 de euro din partea Prima TV.

×
Subiecte în articol: mass-media