x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Capitalei preia "parcările Dalli"

Primăria Capitalei preia "parcările Dalli"

13 Iul 2009   •   00:00

Primăria Capitalei a anunţat că va începe de astăzi să preia cele peste 3.000 de locuri de parcare exploatate de Dalli Exim, după ce firma a fost notificată în urmă cu o lună despre încetarea contractului din 1995. Potrivit Primăriei Capitalei, începând de azi, 13 iulie, notificarea emisă de municipalitate va urma procedura legală.



"Noi am înştiinţat societatea Dalli Exim SA că este necesar să predea Primăriei cele peste 3.000 de locuri de parcare exploatate până acum, deoarece contractul cu nr. 20 din 1995 este nul de drept. Am respectat legea şi am trimis notificările. Începând de săptămâna viitoare, Primăria, prin structura sa nou-creată, va prelua gradual aceste parcări, pentru că dorim să facem ceea ce am promis: să recuperăm domeniul public, în folosul bucureştenilor", a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, citat într-un comunicat de duminică al Primăriei.

În urmă cu o lună, la bilanţul de un an de la preluarea mandatului, Sorin Oprescu spunea că până la 11 iulie toate cele peste 3.300 de locuri de parcare exploatate de Dalli intră în administrarea municipalităţii, precizând că pentru acest lucru nu este nevoie de un proces, contractul fiind expirat, iar actul de prelungire nul. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: observator